Du kan se en oversigt over antenneforeningens programmer hos Waoo ved at klikke på denne henvisning:
TV:
http://www.waoo.dk/tv2018
Oversigten vises i et nyt vindue.
Waoo har endnu ikke skiftet pakke sammensætningen på deres hjemmeside så det er stadig 2017 pakkeoversigten der vises

RADIO:
http://www.waoo.dk/forening/tv/kabel-tv/radio

TV på farten
Har du en TV-pakke fra Energi Fyn og Waoo, så har du mulighed for at tage mange af din TV-kanaler med, når du er på farten. Med Waoo Web TV har du adgang til en stor del af dine TV-kanaler på både din computer, tablet og smartphone. Og så koster det naturligvis ikke ekstra!

Fjernsyn med indbygget DVB-C MPEG4 tuner
Du har mulighed for at se alle kanaler i enten lille eller stor TV-pakke i knivskarp digital kvalitet. Du skal finde manualen til dit fjernsyn og foretage en ny kanalsøgning på digitale signaler. Hvis du på dit fjernsyn skal vælge om du vil søge efter signaler fra "luft" eller "kabel", skal du vælge "kabel". De fleste fjernsyn kan lave en automatisk søgning, men nogle modeller har behov for én eller flere af følgende oplysninger:
" Netværks-ID: Auto (eller 100)
" Startfrekvens: 234.000 kHz (eller 234 MHz)
" Evt. slutfrekvens 850.000 kHz (eller 850 MHz)
" Modulation: QAM 256
" Symbolhastighed: 6875

Fjernsyn uden DVB-C MPEG4 tuner
Du skal finde manualen til dit fjernsyn og foretage en ny kanalsøgning. Du har mulighed for at se en stor del af kanalerne i de enkelte TV-pakker analogt. Ønsker du at se alle kanaler digitalt, har du mulighed for at tilslutte en ekstern TV boks med DVB-C MPEG4 tuner til dit fjernsyn via HDMI eller SCART-stik. En sådan boks kan købes hos din lokale radio/tv forhandler.